Ingen återvändo!

Nu ikväll vid halv sju-tiden gick jag in på XLNT här i Nödingeoch beställde tid till att pierca mig i läppen. Jao, ni läste rätt och tiden blev på Fredag klockan 11.00 så lite smått nervös kommer jag vara, men min kompis kommer att hänga med mig som stöd och det känns som en liten lättnad i allafall :)
Hur som helst så har jag jobbat idag men inte vart i skolan på grund av en sak men det är inget som alla kanske ska veta direkt, men jobbet gick bra och nu är jag äntligen hemma och har ätit hamburgare, bröd och pommes, muums, det var gott, speciellt när min mamma friterar pommesen! ;)
Jag pekar på bilden nedanför vart i läppen det blir ett hål, vad tror ni om det? ^^

Kan nog passa in på mig?! eller va tror ni? ;)

Men ni får ha det bra så skriver jag imorgon!
Kram kram

Söndags-bio

Ja, nu ikväll var jag ju på bio och gick jag ensam? Nej, min lillebror och hans kompis hängde med mig som sällskap och det var faktiskt trevligare än att gå själv, :) filmen "Svinalängorna" som vi då såg var så ruggigt bra men samtidigt väldigt hemsk och gripande på något sätt, och ni som inte sett den så rekomenderar jag att se den verkligen! Noomi Rapace är alltid en stor förebild för mig och hon spelar så fruktansvärt bra också! Någon som håller med mig? :O

Om du missat att kolla på den så gör det!

Jag kan visa er en bild på min nya jacka som jag sa att jag köpte idag om ni är nyfikna, här kommer en bild...
Lite av den ser ni här i allafall! ^_^
Jackan
Va tycks?! :)

Men jag ska kolla film nu innan det är dags att bege sig in i drömmarnas värld så vi hörs av! ^^

Natti Natti sött folk!

Kramis

Munk

Ja, visst är det gott med munkar med kokos på?! ;) Jag tycker det som ni ser på snygga bilderna här nedanför texten..

1. Påväg att börja äta


2.Äntligen den första tuggan


3.Den är uppäten! :O

Ja, GOTT SOM BARA DEN som ni såg! ^^

Nu sitter jag och väntar på att få kontakt med en person som kanske ska hänga med mig på bion men det är sinte helt säkert, fast om han mår helt ok så hänger han allt med så hålla tummarna kan man ju alltid! :) Annars blir det väl bio ensam, det funkar ju de också men inte lika kul! eller va säger ni?! :O

Jag har vart nere i centrum idag och kollat på lindex och där köpte jag ett par snygga strumpbyxor som jag visar på bilden nedanför, vad tycker ni? :)
Sedan gick jag till Limit och köte ett halsband och en skitsnygg svart jacka som jag antagligen kommer visa bild på så småningom men kanske inte i detta inlägg, men nästa kanske vem vet, så håll ögonen öppna...
Jag köpte faktiskt en lite present till Jonathan Fagerlund, och varför? det är för att han är värd Allt positivt i denna värld, visst det är inget stort men har hört att det är tanken som räknas..

Här ser ni lite grann av mina nya snygga strumpbyxor! Kommentera gärna och säg vad ni tycker om min outfit! ;)

Jag gillar faktiskt denna bild själv! Sällan jag gillar kort på mig själv men denna var rätt stilig faktiskt!

Men ni läsare får ha det så bra sålänge tills jag skriver igen!

Have a Nice day!
Kram Kram

Puss Puss

idag har jag vart med en kompis och vi har vart i centrum och kollat lite i affärerna, och senare stack vi bort till fritidsgården "Mötesplats Ungdom" och var där en liten stund innan jag skulle hem och kolla på säsongsfinalen av Fångarna på fortet började, och det laget jag hejade på vann! :)

Nu sitter jag och kollar på en film med min mamma som går på tv4 nu och den heter "Så Olika", verkar ganska rolig faktiskt men men, imorgon ska jag kanske på bio om man hittar någon att gå dit med, för själv är ju inte så jättekul, men hoppas på att man hittar någon helt enkelt.. ;)



Också bjuder jag på bilden här nedanför på Mig och min katt Fisen! ^^ Är vi inte söta?


Men ni får ha det underbart så ska jag fortsätta kolla på filmen, mer inlägg kommer imorgon! ^^

Kram kram

God Morgon!

Godmorgon på er alla som läser min blogg!

Snart blir det plugget för mig och jag ska jobba med landet "Thailand eftersom jag har min underbara, älskade syster där, så det kan bli spännande, hoppas bara att jag lyckas med arbetet.
Som ni ser har jag en bild på mig hur jag ser ut just nu på morgonen när jag är fixad, och det ser väl inte helt fel ut? ;)


Måste ju självklart bjuda er på mitt leende! ^^

Men hur som helst, så i helgen vad händer då? idag ikväll kanske jag ska ut på krogen och ta nån öl eller tre, sedan imorgon kanske en kompis kommer till mig men det är inte säkert annars kanske det blir bio om inte på söndag, vill gärna ha någon att gå med men alla verkar ju helt upptagna med andra saker.. Hoppas kan man ju Alltid!
Det var typ vad jag skulle göra i helgen, kanske slänger in ett till inlägg senare eller så innan det är dags för utgång! ;)

Men ni får ha en bra dag!

Kram


Just det, dagens låt blir nog denna, för såhär känner jag för en viss person, men om han känner detsamma för mig det återstår att se, men jag hoppas det. Vill verkligen ha honom, såhär känner jag så fort han dyker upp i mina tankar... <3

http://www.youtube.com/watch?v=NgZsOmyrbm4&feature=related


5 Filmer

Idag när jag vaknade så det första jag gjorde avr att göra uppgiften som skulle lämnas in idag i skolan och det var dom där 5 filmerna som betyder något för en, och det var ganska svårt att välja det antalet filmer men såhär blev det till slut:

1. Män som hatar kvinnor










2.Eight Below










3.Misa Mi


4.The Grudge


5.Den otroliga vandringen


Ja, jag vet vad ni tänker nu, "shit, vilken konstig filmsmak hon har" Svenskt, amerikanskt och barnfilm hur går det ihop? Men hur som helst, alla är vi olika och har dessutom olika smaker vad det än gäller allt från kläder och mat till film och musik och allt annat. Det var i allafall min lista, sedan vad läraren tycker struntar jag i, det är ju mitt val liksom.. :)

Hur som helst, jag har nu ikväll vart iväg och jobbat någon timme, och det kändes rätt bra eftersom jag fick min första lön idag och det lät jättebra i öronen när man ringde till telefon-banken i morse för att kolla hur mycket pengar man hade fått, jippie sa jag då kanske ni förstår! ;)
Mer ikväll har jag inte gjort förutom att kollat på den nya dokumentär-serien "Svensk Maffia" och jag kunde knappt hålla tårarna inne eftersom den är ganska gripande för det är ju på RIKTIGT och i Göteborg visade dom och självklart blir jag skraj när jag nu ska åka in till stan men för det mesta och för säkerhets skull går jag oftast med en kompis eller så för att känna sig trygg om ni förstår vad jag menar?

Jag skriver mer imorgon och berättar vad lilla jag ska göra i helgen bland annat.. ;)

Men ha det så bra och sov gott inatt när ni kommit så långt!

kram kram på er läsare!

Vänner! <3

Förlåt förlåt, nu har jag inte skrivit här på två dagar men i Måndags efter skolan åkte jag till jobbet men på vägen dit kände jag mig väldigt väldigt trött och tröttheten försvinner ju inte av att man åker buss så jag ville hellre gå hem och sova istället, jag var trött efter skolan men jag åkte till jobbet ändå, dock var det jättejobbigt men sköta sitt jobb är bra att göra, det är ju de man tjänar pengar på, och på kvällen när jag kom hem åt jag pannkakor som min älskade mor gjorde till mig och drack ett glas mjölk till det och sedan gick jag in på rummet, la mig i sängen och snark, jag somnade till kanske 20 minuter och sedan vaknade upp lika trött men jag skulle äta Marabou-tårta med min mamma och låtsaspappa för han fyllde år i Tisdags men jag var sugen på att smaka på tårtan redan på måndagen, så det gick ju som det gick men en bit räckte för herregud vad mättsam den var.. :O
Sedan igår Tisdag fyllde Peter 41 men han bryr sig inte om presenter och så direkt, men det var väl mer när han var i ungdomen då det var kul men nu är han ju lite äldre och då kan man förstå att det kanske inte är så kul att fylla år, men jag tycker fortfarande att det är skoj eftersom att jag detta år 2011 fyller 20 på en Lördag dessutom! ;) Men varför jag inte skrev något igår var det att tröttheten jag hade kom tillbaka lika fort igen, jag vet inte riktigt vad det kan bero på, men nu vet ni i allafall att jag inte glömt bort helt att skriva här för vad gör jag just nu?! Skriver ett inlägg, så hoppas ni som läser kan förlåta mig?! ^^
Idag vaknade jag av att jag var snurrig och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta vägen, och orken om att gå till skolan var inte med mig riktigt idag tyvärr, jag vet att det är dumt att göra sådär och bara skita i skolan men jag trivs helt ärligt inte i den klassen jag går i, eftersom jag oftast går ensam på rasterna och dom som jag kan vara med ibland förstår inte vad jag vill säga riktigt om jag vill ha någon av dom att prata med, men dom är ju yngre än mig och då kanske man förstår varför man inte hajar riktigt, men sedan så känns det som att alla i klassen stöttar ut mig på något sätt, och när jag känner så är det ju inte många som förstår mig, men det finns en person i denna värld som bor ganska nära mig dessutom som jag verkligen kan öppna mig för och tala om allt tungt jag går runt och bär på, hennes namn är Jennifer Schöneman och det är hon jag har på bilden här nedanför all text, men hon är som en gåva som sändes till mig den 25.e December 2008, det var den dagen då vår vänskap började, jag Älskar verkligen henne som vän och kommer Alltid att finnas där för henne i alla väder och vad det än är, Tack för att du finns gumman, du är en stor del i mitt liv, vill bara att du ska veta det min ängel! <3

Jennifer Schöneman, hon är så himla vacker min underbara vän! <3


Jag finns för dig!



Men nu har jag skalat potatis och då är jag ju liite duktig i allafall, eller va tycker ni? :)
Jag börjar bli lite smått hungrig, och på tal om något helt annat så fick jag äntligen ett mejl av Jonathan Fagerlund idag om att han ville att jag skulle skicka en länk till min blogg så skulle han kolla in den och ja det är denna ni läser i här och nu, så det ska bli kul och se va han tycker om allt det jag skrivit om hitills, och nu bara för att jag skriver om denna fantastiska person, får jag lägga upp en underbar minnesbild som är tagen den 20.e Augusti 2009, ett oförglömligt datum var det då, tänk att han var hemma hos mig, jag levde mig in i en dröm den dagen kändes det som men hur som helst så har ni bilden här under...<3

Två snygga personer på en bild! Inte illa det! ^^

Så! Vad tycks? ;) Jag och Jonathan på detta fotot, taget i mitt vardagsrum! (:

Men jag kanske skriver mer sedan när jag kommer hem från Mötesplats Ungdom så det inte blir en hel klunga med text (fast det är det väl redan?!) hihi
Men håll ögonen öppna så kanske ett nytt inlägg kommer upp så småningom igen! ^^


Ha det så bra sålänge!

P.S Ni som undrar vem Jonathan Fagerlund är så kan ni alltid klicka in på hans hemsida som är den här nedanför.. ;)

http://www.jonathanfagerlund.com  och ni som känner honom kan ju hålla er uppdaterade så blir Den pojken glad ska ni se! :)

Kram kram sålänge!

Webradio

Gokväll och hoppas allt är bra med er som läser!
Själv mår jag rätt bra eftersom jag äntligen idag fick mina visitkort för webradion, och dom blev rätt läckra trots att inte loggan har kommit ännu, så ni som vill ha kan ju alltid hojta till.. :)
Annars har jag inte gjort så jättemycket idag, typ vart med en tjejkompis och käkat nutella, det är ju så himla gott!!

Imorgon är det skola igen, men längtar till torsdag då jag får min lön, jippie! Nånting får man ju hitta på till nästa helg då alltså! ^^
Jag är ganska trött idag så orkar inte skriva hur många rader som helst utan detta och lite till får väl duga för denna kväll också får jag skriva antingen innan jag går till skolan imorgon eller på kvällen när jag kommer hem från jobbet, ja just det, jobb har jag imorgon igen! Men det är skönt att få tjärna lite egna pengar, eller håller ni inte med mig? ;)

Men ni får ha det gött sålänge tills jag skriver igen och sova gott inatt får ni självklart göra!

Här är en bild jag redigerat lite och den blev riktigt snygg faktiskt!

Den blev väl fräck?! :)

Kram kram!

Nattuggla

Varför jag har rubriken "nattuggla" är för att jag inte skrivit något i bloggen förrän nu och jag har inte gjort alls så mycket, bara kommit hem från min pappa, vart med en kompis, kollat på fångarna på fortet och skrivit med folk på både msn, tinychat och facebook (trots att jag ogillar chatten på FB)
Nu sitter jag och håller min kära mor och min halvbror sällskap i vardagsrummet medans jag skriver, och vi kollar på tv under tiden som jag stirrar in i dumburken, det kan man väl kalla socialt? hehe ;)
Ska väl försöka fixa lite nya, fräscha bilder som jag kan lägga upp och visa er här i bloggen bland mina inlägg med så det inte bara är massa tråkig text som man måste läsa! ^^

Men jag skriver kanske lite mer imorgon, blir antagligen möte med dem andra som jobbar på webradion, så ska jag försöka fixa demos in dit med.. :)

Sov gott inatt!
*Kram på er*

Bagge

Jag har kollat på lets dance hemma hos pappa och självklart röstade jag på "Bagge", visst han är inte så bra på dansen men han är ganska söt med sina glänsande ögon, och han ser ut som en riktigt go nallebjörn som man bara vill krama om..


Eller hur är han ganska söt?! :) Den lilla valrossen! hihi

Men men, alla tycker vi olika och nu längtar jag till nästa helg då jag har pengar och ska Äntligen på bio igen men med vem?! Det är den stora frågan det!! Men men, jag hittar väl någon.. ^^

Jag skriver imorgon!
*Kram på er alla som läser*

Varg

Nu sitter jag äntligen hemma igen, har vart i skolan och pluggat, haft filmkunskap för första gången idag och det var väl inte så värst kul, men får väl göra det bästa av situationen. Vi fick en uppgift redan idag och det är att till nästa vecka komma på fem stycken filmer som betyder eller som vi tycker är bra som vi gillar rätt mycket och det lät kanske lätt, men lättare sagt än gjort hörredu!

Jaja, har också vart på jobbet nu ikväll och städat, fick mat när jag kom hem och efter det tog jag ett litet mellanmål, mjau va glad min mage är nu ska ni veta.. :)

Jag älskar verkligen Vargar om ni inte visste, speciellt ljudet från dom, helt underbart, ryser när jag hör det ljudet när dom ylar! ^^

Lyssna själva:
http://www.youtube.com/watch?v=CR4EIJlnwgQ&feature=fvw

Imorgon är det äntligen Fredag och det betyder att helgen börjar efter plugget imorgon, jippie så underbart! :D
Då skriver jag här igen...

Ha det så bra!

Natti natti sov gott inatt!


Kram

Frida Varg här med ;)


Då var det klart!

Jajamen, nu har jag anmält mig till UKM (UNG KULTUR MÖTS) och jag ska ställa ut några dikter som jag gjorde förra gången, men skillnaden från förra året är att jag kommer inte ha det Artistnamnet som jag hade då som var "Skitungen", detta år blir det det fina visningsnamnet "varg" och det är sedan jag besökte tinychat så kallar folk mig varg, och det gillar jag verkligen. Så därför blir det VARG! ;)  Låter det bra?!

Ska verkligen bli spännande att se om jag utvecklats lite mer men det tror jag, sen förra året, och se vad folk också tycker om mina verk, och det är bara ÄRLIG kritik som väger mest! ^^

Nog om det, idag var jag med på gymnastiken som jag oftast "missar" men när jag satt där på bänken och kollade när läraren skulle ta närvaron så tittade han på mig och sa: "Va bra Frida att du är med idag och vilken schysst gais-tröja du har på dig." Nej jag fjäskar inte för läraren bara för att han är gaisare, men jag brukar ha den på mig när det är just gymnastik, eller beror väl lite också på vad man gör på själva lektionen men när det är i hallen är det oftast den tröjan som gäller, eftersom det är det BÄSTA laget! ;)

Ja, jag vet att Alla som ser denna bild kanske inte gillar det men något får man ju heja på och alla är vi olika och tur är la det! :)  Men jag ÄLSKAR självklart bilden!! ^^

Men men, nu sitter jag och skriver lite på msn med folk men ska faktiskt sätta mig och plugga lite, på tal om att plugga så fick jag VG på en uppgift som jag hade gjort på lektionen Barn och fritid! hihi :)

Men ha det underbart tills vi hörs igen!

Bye bye

 


Slapp Slapp!

Ja, nu skriver jag ju här igen och skolan har väl gått helt ok idag, men det är som det alltid är, oftast inte orken finns kvar i kropp och själ, men jag försöker så gott jag kan trots allt, nu sitter jag här och kollar på tv, men inge kul direkt, fast imorgon kommer ju Sveriges mästerkock och det får vi inte missa.. :)
Just nu har jag jättekul som ni ser på bilderna nedanför texten, eller inte direkt! HAHA ^^


Söt va?! ;)

jag bjuder på detta smile ikväll! :)

Fick ett svart nagellack av min mor idag, och då blev jag glad! mjahoo! :D
Jag funderar på om jag ska skriva en dikt här och nu så man kanske kan få en eller flera kommentarer i detta inlägg, har ju hört av vissa att jag skriver väldigt bra, och dom orden får mig peppad och jag vill bara skriva mer, så nu ska jag jag tänka ut en dikt och skriva det jag kommer på så får vi väl se vad ni tycker den är värd att läsa..

Dumt av dig!

"Det är så svårt att förstå,
hur du vill att det mellan oss två ska gå.
Du säger fina saker till mig,
men så fick jag ett dumt sms av dig.
Du sårade mig så,
men det har du antagligen svårt att förstå.
Jag som trodde att vi Alltid skulle vara vänner,
men efter det smset så vill du inte veta vad jag känner.
Förlåt är det ordet jag väntar på,
och det vill jag jag att du ska förstå.
Jag som alltid ville på din sida stå,
men istället fick du både mig och mitt hjärta dåligt må.
Du vet mycket väl vem du är,
Jag hoppas du läser och en läxa du dig lär..."

Sådär, det var väldigt skönt att skriva av sig lite och ni som läser får mer än gärna kommentera och säga vad ni tycker, om det var bra/dåligt/roligt/tråkigt att läsa den, ärlig kritik är vad jag vill ha!

Ha en fortsatt bra kväll så får ni sova gott sedan inatt!

Kram på er!


Trötter!

Nu sitter jag i klassrummet och lyssnar på allt tjöt som svävar runt, så passar på att skriva lite nu, och såhär ser det ut när man har "jättekul" i skolan:


Nej, jag har inte klippt mig, har bara satt upp håret i en tofs, nu pratar vi om den nya kursen som börjar idag "Barn-kultur och fritidsverksamhet, och det är  väl inte jättekul..

Men jag ville bara slänga in ett inlägg när jag sitter och har trååkigt i skolan!

Skriver väl lite mer sedan..
Kramis


Tinychat

Idag när jag vaknade imorse gick jag in på en tinychat och självklart var jag där alldeles ensam, inte så jättekul så jag skrev på ls8 att folk skulle dit och då kom det en kille som satte igång sin cam och var trevlig och pratglad. :P
Såhär kul hade vi:


Ja ni ser ju själva fast kan undra va vi snacka om?! Just där skickade jag en låt med scotts till honom som han aldrig hade hört, men han vågade inte gå in och lyssna, bara för att jag sa att han var lik henke (sångaren i bandet) hahaha ^^ men ta det bara positivt grabben ;)

och såhär såg det ut när jag skulle gå från tinychatten då vi vinkade till varandra, ;P haha


Fråga inte va jag gör, men bjuder på denna bild också så det inte bara är massa text utan roliga bilder också, det är väl bra?! ;) haha

Annars har jag vart med på BF-lektionen idag, var rätt tråkigt, sedan var det jobbet och det var tråkigt där med men rent och fint blev det trots allt! *tumme upp* :)

Men jag ska klappa katten och sitta vid msn en lite stund till innan det är dags för att sova!

Ha de gött så hörs vi av imorgon..

Natti natti! Sweet dreams ^^

Gokväll!

Ja,  snart är helgen slut och det betyder skola för vissa imorgon, bland annat mig plus jobb direkt efter plugget, så blir en såndär lång och tråkig dag imorgon tyvärr. "/
Jag har suttit inne och skrivit och pratat med lite folk på en tinychat, inte så himla kul men söndag är det ju, så vad ska man göra liksom?! :)

Nu sitter man och kollar på Minuten, det är så spännande, hade själv kunnat vara med där, ibland kan jag vara en liten tävlingsmänniska helt ärligt..
Jaja, men nu har jag inte så mycket mer att komma med, kommer väl mer imorgon efter jobbet och sånt och då jag berättar hur det gick i både plugg och jobb! :)

Så vi hörs som sagt imorgon!

*Kram och sov gott inatt när ni kommit så långt*



Hammerfall

Ja nu var det över, jag som har suttit och försökt fördriva tiden för att "Fångarna på fortet" skulle komma på tv eftersom det var spännande lag som då var "Larz Kristerz" som mötte "Hammerfall" och självklart besegrade hårdrocken dansbandet lätt som en plätt, och det visste jag sedan jag hörde förra lördagen att dom skulle vara med. jag tycker att killarna i Hammerfall gjorde allt så himla bra och dom gjorde verkligen allt för att vinna och det var kul att se.
Dom fick så svåra ledtrådar att det inte är sant, så jävla orättvist verkligen, men det var säkert för att det var ett så känt band och dom visste väl också dom skulle vinna över Dansbandet, men jaja, världen är allt orättvis lite för ofta ibland! Det är fortfarande ett utav mina Favoritband bara så ni vet! ;)



Hur som helst så har jag spelat på X-boxet idag för att fördriva tiden och satt och spelade max tre timmar :O men när man är inne i spelet är det svårt att hålla koll på tiden och bara sluta spela sådär eller håller ni inte med mig om det?
Sedan var jag en liten stund på Mötesplats Ungdom på min skola och satt där och pratade lite med folk, men sedan blev klockan 19.50 så jag gick hemmåt och tog två mackor och rostade dom och tog Nutella på (jag som skulle vara nyttigare) hehe ;) Men gott var det, och jag satt i allafall en kvart på träningscykeln som vi har här hemma..

Men men , hur som helst så ska jag kolla någon film nu eller något, och kanske ta en varm, härlig dusch innan man kryper ner under lakanen ^^
Ha det så bra, så skriver jag imorgon!

*Sov gott och dröm sött*
Natti Natti


Äntligen Helg!

Idag har jag varit hos min underbara, älskade vän Jennifer som jag Aldrig kan ha tråkigt med vad vi än gör, vi kollade på lite bilder, kollade tv och sedan åt vi varsinn toast med ost och god krydda på och gu va gott det, sedan åkte jag hem och nu sitter jag faktiskt inte i sängen utan i soffan ute i vardagsrummet och kollar på en film som heter "lemmy" och det verkar bara en rätt spännande film, men klockan 20.00 ska jag kolla på Let´s dance, för vem vill inte missa Anders Bagge på dansgolvet? ;) Måste man ju verkligen se, kan bli många skratt då ju!
Men imorgon Lördag är det ju ännu bättre då Fångarna på fortet kommer på tv4 20.00 och det bästa är att lagen som ska vara med kommer nog vara det mest spännande och roligaste att se eftersom det är Hammerfall som möter Larz Kristerz, Hårdrock mot Dansband! Riktigt härligt ju! Så missa inte det.. :)

Philip sa faktiskt att han skulle ringa mig idag för första gången, men när det blir eller OM det nu blir av lär vi ju märka! ^^

Jag ska nu kolla lite på filmen och sedan blir det dans för hela slanten typ.. hehe

Jag kanske skriver senare, inte helt säkert!  Men den som väntar får se! ;)

Kramar!

Hemma igen!

Okej, jag har väl vart hemma i allafall två timmar men i allafall så skriver jag ett litet inlägg nu, och ni bara jublar och älskar mina inlägg, eller hur? ;)
Jobbet gick rätt bra men när jag var klar sprang jag för att jag kanske skulle hinna med bussen men då åker den förbi mig så jag fick sitta ute i kylan och frysa i 29 minuter och vänta tills nästa buss skulle komma, och en bra sak var ju att den inte var försenad.
Sedan höll jag på att nästan somna på bussen när jag väl satt på den, var helt slut, kändes typ som att jag hade sprungit maraton eller något för jag såg helt slut ut säkert, haha undra vad dom på bussen tänkte?! haha xD

Nu sitter jag här som vanligt när jag inte har något annat för mig och tänker på en viss "person" som jag inte kan glömma, det går bara inte, han är så underbar, visst han är inloggad på msn och jag har skrivit till honom och nu väntar jag förväntansfullt på svar av honom, som jag skrev igår att han är värd att vänta på, det stämmer för efter ett tag så svarar han i allafall och inte är som vissa andra som bara loggar ut. Men det står på hans tunna msn-namn att han är sjuk och det vill jag inte att han ska vara, så jag hoppas han kryar på sig och blir frisk snart! <3

Lyssnar även på musik som fördriver tiden lite, kanske ska kolla en sväng på svensson svensson eller tre kronor eller vila lite medans jag väntar på svar, för det går ju inte snabbare över att ha uppe vårat konversation-fönster och bara hålla ögonen på när han nu skulle skriva, då kanske man är lite väl desperat. Haha ^^


Men ska nog vila ögonen lite nu, kanske blir ett sista inlägg innan jag ska sova sedan, hoppas kan man ju Alltid! ;)

Ha det så bra sålänge!

BYE BYE

Lång och tråkig Torsdag!

Ja, hej igen då!

Jag sa ju att jag skulle skriva innan skolan började idag, men såhär var det att jag vaknade med lite ångest och huvudvärk, vilket jag inte mådde jättebra av så jag somnade om och då försov jag mig, men när jag vaknade igen hade min ångest försvunnit men självklart var den dumma huvudvärken kvar, så jag orkade helt enkelt inte gå till skolan. Jag hade dock lovat gympaläraren att vara med idag men idrotten börjar 15.05 och slutar 16.10, det är väldigt jobbigt på grund av att jag ska direkt efter åka till jobbet i 3-4 timmar och städa, sedan sitta ute i kylan och vänta på en buss som ska ta mig hem och då kommer jag antagligen vara helt utmattad. "/ Som sagt Lång och tråkig Torsdag!

Nu sitter jag här i sängen, visst jag har kläder på mig och skriver med min underbara vän Emma som bor i Trollhättan som jag mer än gärna vill träffa så snart som möjligt, var ju ett tagsen nu.. <3
Jag ska nog skriva lite mer när jag kommer hem från jobbet ikväll om ni orkar vänta tills dess?! ^^

Just det, inatt skrev jag och Philip en stund med varandra, alltså varje ord han än skriver till mig betyder fruktansvärt mycket, han är så himla go, snäll, omtänksam och alldeles underbar, en underbar skatt som jag länge letat efter och nu till slut fann jag den! :) <3

Men ni får ha det så bra där ute i världen, så hörs vi senare ikväll!

*Kramisar*

Här är en bild på Emma och mig, detta är minnen som Aldrig försvinner, får nästan tårar när jag tänker på den tiden.. <3



Slut på dagen!

Gokväll på er som läser!

Idag har jag vart i skolan och var med på BF-lektionen och där fick vi en uppgift att intervjua 2 vuxna om utvecklingen i deras liv typ och då tänkte jag direkt på någon som jobbar på Mötesplats Ungdom eftersom det startade igång igen efter lovet, men han jag tänkte intervjua var sjuk men jag hittade en annan käck grabb som kunde ställa upp och svara på frågorna jag skulle ställa, och det gick galant faktiskt om jag ska vara ärlig.. :)

Sedan kom jag hem och satte mig vid datorn och loggade in på msn, självklart var min underbara, nya och värdefulla vän Philip inloggad, men han jobbar för fullt och skriver när han har tid, och det gör mig ingenting. Han är värd att vänta på om ni frågar mig, så go kille var längesen jag hade kontakt med, han förstår verkligen allt jag säger och det tycker jag är jättebra och jag finns Alltid här för honom också dag som natt liksom som med mina andra "riktiga" vänner som vet vilka dom är. <3

Just nu sitter jag bara i sängen och har ganska tråkigt, men jag kollar på lite filmklipp under tiden som jag väntar på att Philip ska svara såklart, jag vill ju inte stressa honom och min katt ligger brevid mig och sover på min kudde, så underbart söt han är "Fisen" som han heter, hehe..

Jag var tvungen att ta en bild och lägga ut hur han ligger, visst är han liite söt i allafall? ^^

sööt kisse




och en bild som inte är tagen nu idag men det är på min andra lite större katt "Oscar", denna bilden är fan klockren! Håller ni inte med? ;)

Kung

 

Men men, hur som helst så blir det en ganska lång dag imorgon, först skolan fast har ju sovmorgon, börjar inte förrän 10.50 och slutar 16.10, efter det blir det direkt till jobbet, inte gå hem innan och och varva ner utan direkt till jobbet och ta tag i golvmoppen, så jag kommer inte hem förrän 20-21 imorgonkväll så jag skriver väl ett inlägg imorgon när jag vaknar innan skolan och sedan blir det efter jobbet om jag inte somnar direkt när jag kommer hem, för sista lektionen i skolan imorgon är idrott så svettig lär jag nog vara, så en väldigt go dusch blir det när man äntligen är hemma eftersom jag kommer bli ännu svettigare när jag är på jobbet..

Ni får ha det underbart så ska jag nu bädda ner mig lite i sängen och kolla om man kan skriva en liten stund med min underbara skatt till vän, jag menar självklart Philip! ^^

Kram på er och sov gott!
Natti

Underbar Vän!

Ja, Godmorgon eller något! :)

Igår klockan 16.14 skrev jag ett gästboksinlägg på LS8 till en kille som jag tyckte såg ganska bra ut och 19.43 så svarade han bara två samma ord kan betyda så mycket som: "Tjenare Tjenare^^" som han skrev till mig, jag var bara tvungen och fråga om hans msn och självklart fick jag den!

När vi hade skrivit med varandra ett tag på msn så kände jag hur jag kunde öppna mig mer och mer för denna underbara person som verkligen lyssnade på vad jag hade att skriva, och skönt kan det vara att skriva av sig ibland trots att jag inte skrev allting men en hel del, annars brukar jag ha väldigt svårt för att just skriva vad som helst till nya personer, jag kände mig väldigt trygg i det jag skrev till denna kille.
Känner att jag kan lita på honom! <3

Philip, Tack för att du finns ^_^

En underbar lyssnare


Jag ska snart gå och vara med på lektionen "Barn och fridtid, sen ska jag en sväng till resurstiden och plugga lite matte, jag jag är ganska nöjd över att jag kan tänka sådär eftersom jag ibland blir bara tröttare och tröttare på skolan men det har ju sina anledningar till varför, trots det hänger jag ju ändå kvar och det är ju verkligen tumme upp för det.
Varför jag går så sent till skolan är för att jag mådde illa imorse när jag vaknade och somnade om men mår bättre nu som tur är! :)

Skriver mer ikväll! ^^
Kramar

Älskade Syster!

Hallå där!

Idag vaknade jag såklart med ångest för skolan skulle självklart börja idag och jag som har missat så fruktansvärt mycket, det är inte alls bra, så jag var i skolan fram till lunch i allafall och hängde med fyra stycken i klassen till ica kvantum och jag fick en Coca Cola Zero, så äckligt men jag måste trappa ner lite coca cola (orginalet) för det dricker jag annars alldeles för mycket kan jag tycka. Så försöka kan man ju alltid göra! :)
Sedan gick jag hemmåt och startade min dator och min syster ringde upp mig från skype, så vi pratade en liten stund med varandra, gu va jag saknar henne, hon är så underbar och jag är glad över att jag har en syster som henne. Jag vill också vara Thailand där hon är och jobbar, vill ligga i solen och inte behöva sitta med både kläder och täcke på sig inomhus här i sverige, och om man går utanför dörren håller man på att halka omkull flera gånger och man måste gå som en pingvin som har fel på sina fötter typ eller något. xD
Men hur som helst så älskar jag min syster, men hon kommer hem i April och då ska vi allt röja ordentligt och då är lillsyrran 20 år ;) vilket är väldigt nice!

Jag tror jag ska skriva en dikt till henne som ni kan få läsa här och nu faktiskt..

Min Syster Josefin

"Jag sitter här på mitt rum med mina tankar,
tankar om dig som gör att mitt hjärta bankar.
Utan dig finns inte så mycket skratt,
för du är och kommer alltid vara min fina skatt.
Jag Älskar Dig mer än du förstår,
och när jag ser dig känner jag hur hjärtat slår.
Systrar vi är,
och dig kommer jag Alltid finnas för vad det än är.
Nu när du inte hemma är,
finns du i mina drömmar där du håller mig kär.
Där kramar du om mig,
och jag säger att jag alltid kommer älska dig.
Josefin, jag saknar dig så,
du är fin som få.
Du min syster är,
Tack för att du för mig alltid finns där..."

Hoppas ni tyckte om den! ^^

Skriver kanske mer senare!
Kram

En bild på min UNDERBARA, ÄLSKADE Syster!
Min älskade syster <3
ÄLSKAR DIG SOM DU ÄR! <3

Vad är det som händer egentligen?!

Nu är jag förvirrad!

Först får jag väl berätta att dagen gick väl bra idag, träffade en tjejkompis innan jag skulle till jobbet och väl på jobbet så var det bara att sätta igång o städa, maten var klar när jag kom hem så jag fick i mig lite köttbullar och pommesfrittes, ganska gott faktiskt.. Sedan skulle jag äntligen börja träna men så kom det, ångest för skolan imorgon som börjar, känns inte riktigt som att jag kommer palla mycket mer, vad ska man då göra när man känner så? :/
Kul kan jag väl inte säga att det känns just nu när jag känner såhär! :(
Men jag hoppas att detta löser sig till slut..

Nu ska jag kolla lite på tv och bädda ner mig i sängen och så småningom somna om jag kan..

Jag skriver mer imorgon!

*Natti Natti*

Hej Hallå!

Idag börjar jag att blogga eftersom jag är ganska bra på att skriva av mig vissa saker som händer i mitt liv och ni kanske vill veta något så kan det ju stå här, bara man håller sina ögon öppna annars är det bara att fråga mig så ska jag försöka svara så gott jag kan..

Jag ska idag först hämta min systers lilla hund Leo och passa honom några timmar, sedan blir det att åka till jobbet dock med buss men bättre än att gå i allafall, men innan eller efter jobbet blir det lite träning här hemma med att cykla på träningscykel bland annat, lyfta hantlar, göra situps och armhävningar med mera, ja som sagt så ska jag börja träna idag, det var ett utav mina nyårslöften och det ska jag försöka hålla så gott det går faktiskt. Träning är ju bra för hälsan, och imorgon börjar plugget igen efter detta skön jullov jag har haft och ni som undrar vad jag har hittat på så i början av jullovet två dagar innan julafton kom min kompis Johanna från Stockholm och hälsade på mig, hon sov över här en natt och dagen efter åkte jag och hon till Trollhättan och skulle gå på Lipz och se ett riktigt bra band som kallar sig "Billy", det var väldigt rolig kväll. Sedan på Julafton fick jag några få men värdefulla julklappar och det blev pengar och presentkort, och det är ju inget att bli ledsen för, det kom ju till användning men dock var jag inte så pepp med julafton denna gången eftersom jag saknade min älskade syster Josefin som är i Thailand i värmen och gottar sig, men jag så stolt för hennes skull att hon äntligen har ett jobb som hon trivs med..
Dagen innan nyårsafton åkte jag, min halvbror Kent och en vän till familjen till kungälv på kvällen och gick på Krogen och visst det började roligt men slutade med att man inte mådde så jättebra, och dagen därpå vaknade jag med ångest efter allt drickande, så jag lovade mig själv att inte dricka på nyårsafton, och jag höll det! Jag var nykter vid tolvslaget och resten av kvällen så jag blev lite förvånad men väldigt glad över att jag kunde hålla det. ;)
Det var en bra början på detta nya året i allafall, min bästa, underbara vän Jennifer kom hem till mig och vi kollade på film och pratade bland annat om gamla minnen och massa annat, var så kul att träffa henne verkligen!
jaja, men nu ska jag inte sitta här och skriva mycket mer utan ska hämta hunden och sedan träna lite grann.. Kanske kommer ett inlägg senare ikväll hur allt gått idag annars hörs vi imorgon om jag är för trött efter jobbet, men hur som helst får ni ha det så bra!

Kram kram!
^^

RSS 2.0